Zucchini mielie poffertjies

Zucchini mielie poffertjies

4 koppies zucchini – fyn gerasper

1 en half koppies gaar soetmielies

¾ koppie spriet uie fyn opgesny

1t Oregano

1t Tiemie

1¼ kwart koppie ertjie meel

1t sout en peper na smaak

Botter of olie om in gaar te maak

Meng alles deeglik bymekaar. Los vir so 5 min sodat die meel die vog van die zucchini kan absorber en ‘n deeg vorm. Verhit ‘n bietjie botter in pan oor lae hitte. Skep nou lepels vol mengsel in pan en braai 3-5 min aan weerskante tot lig bruin.

Resep & Foto: Rosalyn van Zyl

Ultimate Lifestyle is ‘n bydraer tot en kry inspirasie van HUTSPOT Resepte/Recipes op Facebook. Besoek hul blad gerus vir maklike en heerlike respete!

Rosalyn Van Zyl

Rosalyn van Zyl is gebore in die destydse Transvaal, maar maak deesdae die Kaap haar tuiste. ‘n Kranige ruiter met ‘n besonderse liefde vir die buitelewe, kamp en tuimaak. Of sy nou perd of motorfiets ry, kos of tuin maak, in alles is ‘n storie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *